Diari La Veu del País Valencià
Paterna crea una oficina d’atenció als familiars dels represaliats pel franquisme

L’Ajuntament de Paterna ha creat una Oficina d’Atenció als familiars de represaliats pel franquisme per a poder atendre totes aquelles persones que acudeixen al consistori per a saber on es troben les restes de la gent propera que va ser víctima de la repressió a Paterna.

Fernández ha destacat que a través d’aquesta nova oficina, que dependrà de l’Àrea d’Infraestructures de l’Ajuntament, “els familiars podran obtindre assessorament i informació sobre els passos a seguir en tot el procés de cerca, localització i exhumació de les restes de les víctimes de la repressió”.

“Aquesta oficina dóna continuïtat a la línia de treball que estem seguint des de l’equip de govern per a recuperar la memòria i la dignitat d’aquells que van lluitar per a defensar la democràcia”, ha indicat Fernández.

Així mateix, el tinent d’alcalde ha avançat que aquest divendres finalitzen els treballs d’exhumació de les restes d’afusellats trobats en la fossa 22 i que el 2 de maig començaran els treballs d’exhumació en la fossa 128.

Comparteix

Icona de pantalla completa