Paterna crea una oficina d'atenció als familiars dels represaliats pel franquisme

El 2 de maig comencen els treballs d'exhumació en la fossa 128
/ València
27 abril 2018 01:00h
L\'equip d\'ArqueoAntro és el responsable de les obres d\'excavació i exhumació, finançades per la Diputació de València.

L'Ajuntament de Paterna ha creat una Oficina d'Atenció als familiars de represaliats pel franquisme per a poder atendre totes aquelles persones que acudeixen al consistori per a saber on es troben les restes de la gent propera que va ser víctima de la repressió a Paterna.

Fernández ha destacat que a través d'aquesta nova oficina, que dependrà de l'Àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament, "els familiars podran obtindre assessorament i informació sobre els passos a seguir en tot el procés de cerca, localització i exhumació de les restes de les víctimes de la repressió".

"Aquesta oficina dóna continuïtat a la línia de treball que estem seguint des de l'equip de govern per a recuperar la memòria i la dignitat d'aquells que van lluitar per a defensar la democràcia", ha indicat Fernández.

Així mateix, el tinent d'alcalde ha avançat que aquest divendres finalitzen els treballs d'exhumació de les restes d'afusellats trobats en la fossa 22 i que el 2 de maig començaran els treballs d'exhumació en la fossa 128.

next