Diari La Veu del País Valencià
Un dirigent del PPCV d’Alzira considera lamentable l’homenatge a Guillem Agulló al Ciutat de València

“Trist i lamentable”, així ha qualificat el vicesecretari d’organització del PP d’Alizira, José J. Ferrís, l’homenatge que el Ciutat de València va fer-li el passat divendres a Guillem Agulló. Els aficionats del Llevant UD van recordar el jove de Burjassot a l’inici de la segona part del partit que enfrontava l’equip local amb el Sevilla CF amb una pancarta.

Al cartell es podia llegir ‘Guillem Agulló, present‘. Els seguidors que l’homenatjaren també van emetre un comunicat a través de les xarxes amb què van recordar que “aquest abril fa 25 anys de l’assassinat de Guillem Agulló, conegut per la seua posició d’esquerres, militant antifeixista, seguidor granota incondicional i membre del col·lectiu Força Llevant”.

Davant d’aquesta mostra d’estima al jove assassinat a Montanejos per un grup de feixistes, el membre del PPCV d’Alzira va assenyalat al seu Twitter que és “trist i lamentable que un quadriller de l’esquerra radical siga enaltit a ídol de masses, quan, si respirara, seria ignorat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa