Diari La Veu del País Valencià
La Guàrdia Civil busca l’home que ha incendiat el pis de la seua exparella a Albal

La Guàrdia Civil busca un home d’uns 48 anys per la seua possible implicació en l’incendi i explosió del pis de la seua exparella a la localitat valenciana d’Albal (Horta Sud).

El sospitós tenia una ordre d’allunyament contra la dona, que no es trobava en eixe moment a la vivenda, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació. El foc es va produir sobre les 16.30 hores d’aquest diumenge en el primer pis d’una vivenda del carrer Séquia de Favara a Albal, en el qual residia la dona al costat dels seus dos fills, que en el moment de l’explosió no es trobaven al domicili.

La parella estava en tràmits de separació i la dona havia rebut amenaces del suposat agressor. Moments abans de l’explosió, uns testimonis han declarat que van veure l’home per la zona, malgrat que tenia una ordre d’allunyament, segons han indicat les mateixes fonts.

L’incendi no va causar ferits, però sí que va afectar part de la vivenda i unes altres adjacents, així com diversos vehicles que estaven aparcats al carrer, segons ha informat Bombers del Consorci Provincial de València. Fins al lloc dels fets es van mobilitzar una Bomba Urbana Pesada (BUP) del parc de bombers de Catarroja, de Silla i de Torrent; un sergent de Torrent; un Autobraç Extensible de Paterna; una Bomba Forestal Pesada de Torrent, i un oficial de guàrdia, segons fonts d’aquest cos.

Comparteix

Icona de pantalla completa