Diari La Veu del País Valencià
El grup Mox Nox deixa els escenaris després de nou anys de carrera

Mox Nox deixa els escenaris després de quasi una dècada de carrera. L’anunci l’ha fet el grup de la Marina aquest dilluns al seu mur de Facebook, on ha aprofitat per a donar les gràcies als seguidors i a les discogràfiques i sales que han confiat en la seua proposta musical.

“Ho deixem”, així ho han indicat els quatre integrants actuals dels Mox Nox i ho fan després d’haver llançat al mercat tres discos, un single i haver tocat “sempre que ens han deixat”, expliquem. En el missatge de comiat aprofiten per a agrair els diferents músics que han format part del grup al llarg d’aquestos nou anys. L’agraïment l’han fet extensible a aquells que “heu comptat amb nosaltres”, com és el cas de Toca-la Sam, Gata Fanclub i el Col·lectiu Baixterra, i també a les discogràfiques com Carmen Records, Discos de Perfil, Sotabosc i Hidden Track.

Nascuts a la Marina durant l’estiu de 2009, els Mox Nox van aconseguir arribar a les semifinals del concurs de maquetes del Proyecto Demo 2010 de Radio 3. En 2011 van editar el single Polze de la Mort, que va donar lloc al primer àlbum, Damnatio Memoriae (Carmen Records-Discos de Perfil), amb què van guanyar el Premi Ovidi Montllor a Millor disc de rock en 2013. En 2015 van llançar Or i Baladre (autoeditat), amb què van acabar pujant a l’escenari del FIB. L’últim treball, Cova Ampla (Hidden Track DIY) va aparéixer en 2017.

Comparteix

Icona de pantalla completa