Diari La Veu del País Valencià
La policia investiga la troballa d’una dona ferida al coll i d’un home penjat d’un arbre com un cas de violència masclista

Un veí de la pedania valenciana del Saler ha trobat aquest matí una dona de 45 anys amb una ferida d’arma blanca en el coll i, després, el cadàver d’un home penjat d’un arbre, segons han informat fonts de la investigació.

Segons les primeres informacions, la dona presentava un tall en el coll, que podia haver sigut causat per l’home, que tot apunta que posteriorment s’hauria suïcidat. Després d’aquesta troballa, el veí ha alertat les forces de seguretat, que investiguen en aquests moments el succés.

L’home ha trobat la dona cap a les 11.30 hores i ha donat avís al Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), segons han informat fonts d’aquest departament. Posteriorment, un home de 50 anys ha aparegut penjat en un arbre.

La dona, que presentava ferides en coll i tòrax ha sigut traslladada a l’Hospital de La Fe de València, on es troba ingressada amb pronòstic reservat. A la Guàrdia Civil no li consten denúncies prèvies per maltractaments.

Comparteix

Icona de pantalla completa