Diari La Veu del País Valencià
Burjassot, primera parada del “Tour 2014” d’Aspencat
RedactaVeu / València

El grup Aspencat obrirà el pròxim 15 de març a l’Auditori de Burjassot la gira “l’Antimatèria Tour 2014”, on serà el cap de cartell del Concert de Falles d’Escola Valenciana. Les entrades ja estan a la venda.

La Gira 2014 va “carregada de novetats i sorpreses” en forma de col·laboracions de cara als concerts, la qual anirà acompanyada d’un nou marxandatge dissenyat per la il·lustradora Alba López.

Amb “Antimatèria Tour 2014” el conjunt pretén presentar la segona part del seu últim disc. Aquesta segona gira del disc “Essència” porta el títol “Antimatèria Tour 2014” en referència a una de les cançons més electròniques i compromeses del disc. Es tracta d’una gira que els durà pels festivals més importants de l’Estat espanyol. D’aquesta forma, la formació de La Marina Alta arranca l’any amb una gira de més de 25 concerts que els portaran arreu del territori, als quals aniran sumant-se més concerts i festivals.

Amb aquesta segona gira els Aspencat volen presentar “eixa segona part del disc més contundent” que encara no tocaven en directe.

Dalt de l’escenari el públic trobarà diferències alhora de veure’ls als concerts ja que amb l’ajuda del seu nou tècnic de llums enceten una posada en escena “única”. “Tot un nou impuls –segons Aspencat- també als temes més clàssics que experimentaran alguns canvis per ser adaptats a l’energia i força del nou directe”.

Comparteix

Icona de pantalla completa