Diari La Veu del País Valencià
El Servef ofereix 100 llocs de treball per a operaris de muntatge industrial amb incorporació immediata

L’Espai d’empreses del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) de la Conselleria d’Economia Sostenible està cercant candidats per a cobrir 100 llocs d’operaris de muntatge oferits per l’empresa Power Electronics per a la construcció de la seua nova planta al polígon industrial de Llíria (València), segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Les persones candidates han de comptar amb coneixements de quadres elèctrics i mecànica i la seua incorporació haurà de ser “immediata”. Les persones interessades han d’adreçar les seues sol·licituds, adjuntant el seu curriculum vitae, a través del portal del Servef i posicionar-se en l’oferta de treball 495391/0, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

L’empresa valenciana Power Electronics ofereix serveis i fabricació d’electrònica de potència, forma part dels sectors industrials i solar fotovoltaic i es troba en plena expansió. Disposa d’unes oficines centrals situades a València i de tres fàbriques de més de 20.000 metres quadrats.

Aquesta oferta de llocs de treball està gestionada a través de l’Espai Empreses del Servei Valencià d’Ocupació, la unitat especialitzada en l’atenció a empreses que, per les seues característiques, “requerisquen d’una atenció i serveis personalitzats en matèria d’intermediació laboral”.

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat que cada vegada són més les empreses que confien en el Servei Públic d’Ocupació per a gestionar les seues ofertes de treball. “A poc a poc estem aconseguint recuperar la credibilitat de l’entramat empresarial valencià al Servef i estem moderadament satisfets; encara que queda molt a fer”, ha assenyalat.

Nomdedéu ha recordat que en 2017 es va crear un grup de treball amb grans empreses valencianes per a redissenyar i actualitzar les polítiques d’ocupació a les noves necessitats i al context econòmic actual.

“S’ha aconseguit que hi haja un ambient de confiança i col·laboració entre l’administració i les empreses. És un pas essencial per a anar acostant el servei públic a les necessitats que demanda el nostre teixit productiu”, ha conclòs el responsable d’Ocupació.

Comparteix

Icona de pantalla completa