Diari La Veu del País Valencià
La diputada de Compromís Marian Campello denuncia haver patit un abús sexual als 18 anys

La diputada a les Corts Marian Campello ha fet públic aquest dijous que als 18 anys un superior que havia de valorar la seua idoneïtat laboral per a ocupar una feina, es va posar al llit amb ella sense que Campello li donara el consentiment.

Marian Campello ha explicat a través de Twitter que quan tenia 18 anys va fer una prova per a accedir a una feina el procés de la qual requeria quedar-se a dormir. Aleshores, indica que qui exercia de coordinador i havia de donar el vistiplau de la seu feina, sense que l’actual diputada de Compromís, li donara “cap” consentiment” es va ficar al seu llit. Aquest superior, a més a més, afegeix, li duplicava l’edat i era qui havia d’avaluar la idoneïtat per a accedir al treball.

“Recorde la meua paràlisi”, ha conclós Campello en una piulada amb què la diputada s’ha sumat a la campanya #cuéntalo, engegada a les després de la sentència judicial contra ‘La Manada’, on el passat dilluns la regidora d’Igualtat i Polítiques inclusives de l’Ajuntament de València, Isa Lozano, també va fer públic que havia patit abusos sexuals quan només tenia 10 anys.

Campello, qui ja va denunciar haver patit assetjament escolar, ha fet públic el seu cas d’abús sexual aprofitant la campanya on a hores d’ara milers de dones estan fent públiques les agressions patides al llarg de la seua vida a través de l’etiqueta #cúentalo impulsada per la periodista Cristina Fallarás.

Comparteix

Icona de pantalla completa