Diari La Veu del País Valencià
Compromís tanca el cens de les primàries amb 11.577 inscrits
RedactaVeu / València

A les 00 hores d’ahir diumenge acabà el termini per a registrar-se i poder participar en les primàries de la Coalició Compromís per a triar candidats a les eleccions al Parlament Europeu, el cens estarà format finalment per 11.577 persones.

Aquest cens està composat pels 4.354 militants de Compromís, les 3.712 persones que s’havien donat d’alta com a simpatitzants de la coalició abans d’iniciar-se el procés de primàries i els 3.511 ciutadans que s’han registrat per a participar en les primàries des que s’obrí el cens el passat 19 de febrer.

La Comissió Electoral Nacional de Compromís ha remés a tots els col·lectius locals de la coalició el cens de les primàries i ha establert un període de tres dies per a l’esmena d’errades i omissions.

El procés de votació es podrà realitzar per via electrònica, del 17 al 19 de març, per correu postal, del 14 al 20, o presencialment el dia 21, en les meses electorals que s’establiran pel territori.

Els 11.577 ciutadans inscrits en el cens de primàries podran triar entre els cinc candidats a cap de llista, Jordi Sebastià, Enric Bataller, Julià Álvaro, Isabel Martí i Pedro Sánchez, i els dèsset candidats per a la resta de la llista.

Hui mateix continuen els actes de campanya dels candidats amb un debat organitzat pel col·lectiu de la Ciutat de València que tindrà lloc al Centre Octubre a partir de les 19 hores i que serà retransmès via ‘streaming’. Algemesí, Bètera, Gandia, Castelló, Alacant i Elx són les altres localitats que tenen previst acollir actes de campanya dels candidats els pròxims dies.

Comparteix

Icona de pantalla completa