Diari La Veu del País Valencià
Cuiners, el programa d’À Punt amb què Ricard Camarena es colarà entre els millors fogons

Ni Bárbara Rey ni cuiners en un set de rodatge imponent elaborant un plat sofisticat i assegurant que seguint els passos que s’indiquen qualsevol televident pot recrear-los a sa casa. À Punt vol trencar amb aquest formats i ha apostat pel xef Ricard Camarena per a conéixer in situ els cuiners i els seus laboratoris gastronòmics.

Cuiners és el nom de la sèrie documental de 13 capítols que conduirà l’estrella Michelin Ricard Camarena. Al darrere hi ha la productora Nakamura Films, que junt amb el conegut cuiner de Barx ha recorregut el País Valencià, des del nord fins al sud, per a visitar les “millors cuines” valencianes i donar a conéixer, a través de les pantalles d’À Punt, els protagonistes i els plats que s’elaboren als fogons.

La música de la ‘road movie’ la signen Jorge Pérez i Jordi Sapena, tots dos músics de Tórtel.

Cuiners no serà l’únic programa dedicat a la gastronomia que formarà part de la graella d’À Punt. Cal recordar que la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació va preseleccionar altres projectes com ara Cuina de bancal, de la productora Amaltea Audiovisual, que s’emet en À Punt Ràdio cada dimarts, i El xef a casa, de la productora Bon dia Comunicació.

Comparteix

Icona de pantalla completa