Protesta a València contra l’empobriment de les pensions

Els sindicats CCOO PV i UGT PV es concentraran demà dimarts davant de la Delegació del Govern per mostrar el seu rebuig a la supressió de la revalorització de les pensions
10 març 2014 01:00h
El 54% de les pensions tenen una quantia inferior al Salari Mínim Interprofessional.
RedactaVeu / València
 
Segons han indicat els sindicats CCOO PV i UGT PV, la supressió de la revalorització de les pensions està ocasionant un “empobriment i una limitació greu de la qualitat de vida de la majoria de llars on la pensió és l'única font d'ingressos”.

La protesta es durà a terme dimarts 11 de març, a les 11.00, davant de la Delegació del Govern de València, situada al carrer Colom, 60 i en la mateixa estaran presents els secretaris generals de la Federació de Pensionistes de CCOO PV, Evaristo Soto, i d'UGT, José Luis Almela.

Els sindicats recorden que l'increment aprovat pel Govern per a 2014 de solament el 0,25% “suposarà una pèrdua addicional de poder adquisitiu d'almenys 1,25% per a totes les pensions, sense distinció de quanties”.
 
La supressió de la revaloració de les pensions suposa, per als sindicats, un empobriment, “especialment dels qui tenen ja de per sí una pensió baixa”. Sobre aquest aspecte, cal assenyalar que el 54% de les pensions tenen una quantia inferior al Salari Mínim Interprofessional.
 
 

next