Salvador Navarro, president reelegit de la CEV, reivindica una patronal "sense por al canvi"

L'actual dirigent de la confederació era l'únic candidat i ha sigut triat per unanimitat
/ València
3 maig 2018 01:00h
La CEV, presidida per Salvador Navarro, ha desenvolupat un nou model d\'organització amb representació a les tres demarcacions

L'actual president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha sigut reelegit aquest dijous per a liderar la patronal autonòmica els pròxims quatre anys per unanimitat. Era l'únic candidat que aspirava al càrrec i, després de confirmar-se la seua elecció, ha agraït l'"unànime suport" a la seua continuïtat, al mateix temps que ha reivindicat una nova organització "sense por al canvi" que ha donat per superada "la fragmentació d'estructures obsoletes". 

Durant el seu primer discurs com a president renovat davant l'Assemblea de la CEV –que ha comptat amb 303 vocals (72,2%) i en la qual ha estat abrigallat pel president de la CEOE, Juan Rosell, i el president de la Generalitat, Ximo Puig–, Navarro ha defensat el "projecte il·lusionant" de la nova patronal autonòmica "integradora, participativa, solvent i independent". "Hem superat un vell model organitzatiu inviable", ha remarcat. 

La renovada CEV, ha continuat, compta amb el "compromís de les empresàries i empresaris de la Comunitat", un "exemple" que "es poden fer les coses de forma diferent a com s'han fet fins ara" i que "és més el que ens uneix que el que ens diferencia". 

Així mateix, ha destacat la relació de la CEV amb altres entitats i ha assegurat que seguiran "cercant aliances", també a Brussel·les. "Hem demostrat que si posem l'accent en el comú podrem contribuir a superar eixes diferències que històricament han fet de la nostra Comunitat un territori desvertebrat, amb tot el que suposa de feblesa i pèrdua de pes de les seues reclamacions".  

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next