Diari La Veu del País Valencià
Salvador Navarro, president reelegit de la CEV, reivindica una patronal sense por al canvi

L’actual president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha sigut reelegit aquest dijous per a liderar la patronal autonòmica els pròxims quatre anys per unanimitat. Era l’únic candidat que aspirava al càrrec i, després de confirmar-se la seua elecció, ha agraït l'”unànime suport” a la seua continuïtat, al mateix temps que ha reivindicat una nova organització “sense por al canvi” que ha donat per superada “la fragmentació d’estructures obsoletes”.

Durant el seu primer discurs com a president renovat davant l’Assemblea de la CEV –que ha comptat amb 303 vocals (72,2%) i en la qual ha estat abrigallat pel president de la CEOE, Juan Rosell, i el president de la Generalitat, Ximo Puig–, Navarro ha defensat el “projecte il·lusionant” de la nova patronal autonòmica “integradora, participativa, solvent i independent”. “Hem superat un vell model organitzatiu inviable”, ha remarcat.

La renovada CEV, ha continuat, compta amb el “compromís de les empresàries i empresaris de la Comunitat”, un “exemple” que “es poden fer les coses de forma diferent a com s’han fet fins ara” i que “és més el que ens uneix que el que ens diferencia”.

Així mateix, ha destacat la relació de la CEV amb altres entitats i ha assegurat que seguiran “cercant aliances”, també a Brussel·les. “Hem demostrat que si posem l’accent en el comú podrem contribuir a superar eixes diferències que històricament han fet de la nostra Comunitat un territori desvertebrat, amb tot el que suposa de feblesa i pèrdua de pes de les seues reclamacions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa