L'exdiputat del PSPV, Josep Moreno, nou cap de publicitat i màrqueting d'À Punt

El nou directiu és consultor de comunicació i va acompanyar Jorge Alarte en l'accés al lideratge socialista
/ València
3 maig 2018 01:00h

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha autoritzat, a proposta de la directora general d'À Punt, Empar Marco, el nomenament del quart directiu de la Societat. El nomenament ha sigut aprovat amb només un vot en contra.

El director de la Unitat de Comunicació, Publicitat i Màrqueting d'À Punt Mèdia serà Josep Moreno Escrivà, segons ha informat l'ens en un comunicat. "Amb més de 20 anys de trajectòria com a consultor en comunicació pública i institucional, així com en l'aplicació d'estudis demoscòpics, sociològics i de mercat en el disseny i direcció d'estratègies de comunicació, tant en l'àmbit públic com privat, compta amb experiència i formació en màrqueting públic, organització de gabinets de comunicació i premsa, i en la formació i capacitació de líders i directius en l'àmbit de la comunicació", ha explicat el Consell Rector.

Moreno va exercir professionalment des de l'any 2000 fins al 2008 com a cap del Departament de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament d'Alaquàs (València) i, posteriorment, com a cap de gabinet de l'esmentada institució mentre Jorge Alarte era alcalde d'aquesta localitat de l'Horta.

La nota de premsa detalla que Moreno "també va ser soci fundador de l'empresa Assessorament i Estudis d'Imatge SL (València), una consultoria de comunicació i imatge que ha desenvolupat destacades campanyes de comunicació per a prestigioses institucions públiques i privades, tant d'àmbit autonòmic com nacional".

Posteriorment va ser cap de gabinet del secretari general del PSPV-PSOE (2008-2011) i l'any 2011 va resultar elegit diputat a les Corts Valencianes per la circumscripció de València. Durant aquest període va participar en la Comissió de Control de l'Actuació de la RTVV (Radiotelevisió Valenciana) i les seues societats, de la qual va ser designat portaveu per la seua vinculació professional amb el sector de la comunicació pública. Va ser coredactor del text alternatiu a la Llei 3/2012, de 20 de juliol, de la Generalitat, d'Estatut de Radiotelevisió Valenciana, i ponent davant de les Corts.

Després d'aquest període, i ja com a consultor autònom, ha realitzat treballs d'auditoria externa en campanyes i processos electorals, tant a l'estat espanyol com en països d'Amèrica Llatina.

Moreno se suma així als tres directius nomenats en juliol de l'any passat pel Consell Rector: la directora d'Informatius, càrrec que ocupa Remei Blasco; el director de Continguts i Programes, del qual és titular César Martí, i José Manuel García Duarte, director d'Explotació i Enginyeria.

next