Diari La Veu del País Valencià
Cantants i grups, en la festa en defensa de l’escola pública d’Ontinyent
RedactaVeu / Ontinyent

15 cantants i grups musicals valencians han confirmat ja la seua presència a la festa en defensa de l’escola pública que tindrà lloc el proper 29 de març a Ontinyent. L’acte, organitzat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Plataforma Prou, compta ja amb la participació confirmada de solistes com Paco Muñoz, Andreu Valor, el Tio Fredo, Hugo Mas o Toni de l’Hostal, i de grups com ara Atzukak, Auxili, Saba Nova, Zero Coma, Mai Mai, La Marabunta o Tancats, entre d’altres, ja que està la llista encara oberta a la participació d’altres músics que s’hi vulguen afegir.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, destacava que “no permetrem que el Consell en mans del PP ens desmunte tot allò que ha costat tant d’aconseguir, hem de defensar l’escola pública i en valencià i ho farem com sabem, reivindicant i amb una gran festa”, assenyalava. Pla explicava que la jornada començarà amb una marxa des de les 16:30 hores a la Rotonda de Moros i Cristians, a la part baixa de l’Avinguda Daniel Gil, que anirà fins al pàrquing de la Sala Gomis (antiga Multiusos) on des de les 18:00 hi haurà tallers, xerrades i actuacions musicals en un gran escenari.

AMPAs de nombrosos centres, professorat, alumnes, sindicats, artistes i partits polítics han confirmat també la seua assistència a una festa que Pla incidia en què “serà sense cap mena de dubte multitudinària, per a unir-nos i llançar entre tots i totes un missatge clar a la Conselleria: no consentirem que ens eliminen aules i ataquen l’educació com estan fent, ja que volen eliminar, només al cas d’Ontinyent, 3 aules i 5 llocs de treball docent”, recordava. Amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut i l’Assemblea de Joves Meruts, la festa tindrà com a colofó la presentació del nou treball del grup Auxili en companyia d’altres artistes convidats.

Comparteix

Icona de pantalla completa