Diari La Veu del País Valencià
El partit del València CF de dimecres serà la primera retransmissió en directe d’À Punt

La primera retransmissió en directe de la televisió d’À Punt, en proves tècniques d’emissió des del 25 d’abril, serà un partit de futbol. En concret, À Punt té previst retransmetre dimecres, dia 9 de maig, el partit amistós entre el València CF i l’Al-Nassr. El València jugarà contra un equip reforçat amb estreles de l’univers futbolístic, com ara el brasiler Ronaldinho.

La televisió pública ha informat en una nota de premsa que el partit es jugarà a les 17.40h a Riad, la capital de l’Aràbia Saudita, i és un homenatge a l’exfutbolista Fahd Al-Hurif, un dels promotors de l’encontre amistós. El senyal que farà possible el directe serà facilitat per Mediapro. Periodistes d’À Punt seran els encarregats de comentar el joc.

À Punt està immers des de fa dues setmanes en proves tècniques d’emissió amb la intenció de detectar problemes tècnics en l’emissió o anomalies. També, per a fer que els usuaris tinguen temps de seleccionar À Punt en el comandament a distància abans de les emissions definitives. Els canals de referència d’À Punt són el 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la demarcació de València.

La cadena demana als espectadors que si detecten problemes tècnics en l’emissió o anomalies o tenen cap problema de recepció, s’hi poden posar en contacte a través de [email protected].

Comparteix

Icona de pantalla completa