Podem respon al PPCV amb una campanya a favor del professorat

El portaveu d'Educació, César Jiménez, manifesta el suport de la seua formació a les manifestacions en defensa de l'educació pública
/ València
8 maig 2018 01:00h
Cèsar Jiménez intervé al ple del 8 de setembre que va convalidar el decret-llei de Plurilingüisme.

La campanya encetada pel PPCV sota el nom 'No más adoctrinamiento en las aulas', amb l'objectiu de fomentar les delacions anònimes en contra dels docents de les aules valencianes, continua rebent colps de descrèdit. Aquest dimarts, el portaveu d'Educació de Podem a les Corts, César Jiménez, ha presentat una iniciativa que, precisament, persegueix el contrari a la impulsada pels populars: "Agrair i reconéixer el treball que realitzen els professors". 

La proposta recull el mateix model de formulari que va presentar la setmana passada la portaveu d'Educació del PPCV, Beatriz Gascó, però denominat en aquest cas 'Sí a l'ensenyament'. És a dir, un formulari on aquelles persones interessades podran exposar les seues experiències "positives" durant el seu aprenentatge. 

Jiménez ha explicat que "hui més que mai", aprofitant que durant la jornada se celebraran per tot el territori diferents concentracions per a defensar l'educació pública, és moment de reivindicar la tasca que realitza cada dia el professorat. A més a més, ha remarcat la necessitat de derogar la LOMCE. 

"Criminalitzar el col·lectiu del professorat"

El líder de la formació morada, Antonio Estañ, també s'ha pronunciat respecte d'aquesta campanya durant la roda de premsa després de la Junta dels Síndics. Estañ considera que el PPCV vol "criminalitzar el col·lectiu del professorat" i assenyalar de "manera injusta" determinats professionals de l'educació pública. Per això, ha desenvolupat aquesta proposat "positiva" per a demostrar als professors que compten amb el reconeixement del seu partit. 

 

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next