Diari La Veu del País Valencià
Mercadona contractarà 9.000 treballadors per a la campanya d’estiu

Mercadona contracta 9.000 persones per a la campanya d’estiu de 2018 que s’inicia el mes de maig i finalitza al setembre. La companyia ha anunciat en un comunicat que amplia la seua plantilla per a garantir “l’excel·lència en el servei durant aquests mesos, època que coincideix amb l’arribada de turistes i amb les vacances de la resta de la plantilla”.

Tots aquests nous treballadors reben un salari net de 1.132 euros al mes i formació adaptada al lloc de treball. A més, enguany, la companyia reforça la contractació per a la campanya d’estiu respecte a l’anterior, quan va contractar 7.000 persones. El director de Contractació de Recursos Humans, José Elías Portalés, ha destacat que l’objectiu de reforçar la plantilla actual de 84.000 treballadors “és oferir als ‘caps’ –clients– el mateix servei excel·lent que reben la resta de l’any, quan compren diàriament en les més de 1.600 tendes que hi ha repartides per tot Espanya”.

També, l’empresa ha destacat que Mercadona, “caracteritzada per oferir ocupació de qualitat”, ha sigut destacada un any més en l’Estudi Merco Talento 2017 per repetir en el primer lloc del rànquing del seu sector i escalar tres llocs en el rànquing general fins a situar-se en el sisé lloc. A més, Harvard Business Review destaca la gestió interna del talent i l’Organització Internacional del Treball (OIT), dependent de Nacions Unides, valora l’esforç en formació, conciliació i repartiment de beneficis que realitza la companyia, entre altres mesures. Exemple d’aquestes polítiques en 2017 són les 2.402 treballadores que van optar per ser mare i allargar 30 dies la seua baixa maternal, o bé els 313 milions procedents del benefici de la companyia que es van repartir entre la plantilla en concepte de prima.

Comparteix

Icona de pantalla completa