El Suprem confirma els 9 anys de presó per a l'exconsellera Milagrosa Martínez pel cas Fitur

L'alt tribunal determina que els capitostos de la Gürtel, Francisco Correa i Pablo Crespo, hauran de complir una pena de 13 anys privats de llibertat
8 maig 2018 01:00h / Actualitzada 2 juny 2018 06:46h
El Suprem confirma que Álvaro Pérez \'el Bigotes\' ha de complir la pena de 12 anys i 3 mesos.

La sala penal del Tribunal Suprem ha confirmat íntegrament la sentència del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) que va condemnar a penes que oscil·len entre els 3 i els 13 anys de presó els 11 acusats de falsejar contractes entre la Generalitat Valenciana i la trama corrupta Gürtel per a la fira de turisme Fitur entre els anys 2005 i 2009.

En desestimar els recursos dels acusats, l'alt tribunal ha emés la primera sentència ferma del cas Gürtel, deu anys després que començara a investigar-se la trama de corrupció.

D'aquesta manera, el Suprem confirma la condemna de 13 anys de presó per al capitost de la trama, Francisco Correa, i de 13 anys i 3 mesos per al número dos de la Gürtel, Pablo Crespo, així com de 12 anys i 3 mesos per a Álvaro Pérez 'El Bigotes'. A més, confirma els 9 anys de presó imposats pel TSJ a l'exconsellera de Turisme Milagrosa Martínez.

next