Diari La Veu del País Valencià
Fernando Giner i Xavier Rubert comentaran el primer partit del València CF emés en directe per À Punt

Fernando Giner, exfutbolista del València CF i president de l’Associació Espanyola de Futbolistes Veterans, i el periodista d’À Punt Xavier Rubert seran els comentaristes de la primera retransmissió en directe de la televisió pública autonòmica, segons ha informat la cadena en una nota de premsa.

El partit amistós entre l’Al-Nassr i el València CF es jugarà demà dimecres, 9 de maig, a les 17.40 hores a l’estadi Príncep Faisal Bin Fahd de Riad (l’Aràbia Saudita). El València CF jugarà contra un equip reforçat amb estreles del món del futbol com ara Ronaldinho i l’italià Andrea Pirlo. El senyal que farà possible el directe serà facilitat per Mediapro.

À Punt està immers des de fa dues setmanes en proves tècniques d’emissió amb la intenció de detectar problemes tècnics en l’emissió o anomalies. També per a fer que els usuaris tinguen temps de seleccionar À Punt en el comandament a distància abans de les emissions definitives. Els canals de referència d’À Punt són el 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a València.

Comparteix

Icona de pantalla completa