Diari La Veu del País Valencià
The Killers, Travis Scott i Pet Shop Boys, entre les bandes que actuaran en el FIB 2018

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que se celebrarà a la localitat de la Plana Alta del 19 al 22 de juliol, ha revelat el cartell per dies i ha anunciat 27 nous noms de la programació, entre els quals figuren The Horrors, Giggs, Status Live, The Shrines, Toundra o Monarchy, entre uns altres.

Així, el dijous serà el dia de Travis Scott, Two Door Cinema Club, Izal i J Hus. La superestrella de l’hip-hop americà Travis Scott encapçalarà la jornada amb un “directe incendiari”. També estaran els fantàstics Two Door Cinema Club, l’hip-hop de J Hus i Princess Nokia, la rítmica de Everything Everything i Tune-yards, la potència de Nothing but thieves, el pop de luxe de Jessie Ware, la varietat electrònica de Cashmere Cat i Sofi Tukker i els sons de noves bandes com Pale Waves, The Magic Gang i Terry vs Tori, entre uns altres.

El divendres estarà protagonitzat per The Killers, The Vaccines i Rag’n’Bone Man. The Killers, “una de les bandes més grans del món, liderarà l’oferta d’aquesta nit donant un sorprenent concert ple de hits com ‘Mr. Brightside’, ‘The Man’, ‘Somebody Told Me’ i més. Però hi ha més, destaquen els impulsors de la cita musical, ja que l’escenari acollirà The Vaccines i Catfish and the bottlemen, l’impactant dj set d’Eric Prydz, el blues urbà de Rag’n’Bone Man, l’abrasiu punk d’Sleaford Mods, l’indie atemporal de The Charlatans, el pop sintètic de Desert i la classe d’Anna Calvi, Juanita Stein i Joana Serrat & The Great Canyoners.

En l’agenda del dissabte destaca el nom del duo més reeixit del pop britànic, Pet Shop Boys, que promet “un directe inoblidable” en el qual no faltaran hits com ‘West End Girls’, ‘Go West’ o ‘It’s A Sense’. A més, Chase & Status Live arribaran a l’Escenari Las Palmas amb el seu explosiu drum’n’bass i el màgic pop escocés de Belle&Sebastian donarà pas a les guitarres de The Kooks, Toundra, The Horrors i Russos Blancs.

El rap aterrarà amb dos mestres, Giggs i Oddisee & Good company alhora que l’assolellat electropop anglés de Metronomy, Monarchy i del belga Oscar & The Wolf.

Finalment, el diumenge Liam Gallagher arredonirà un any d’èxits amb un concert com a cap de cartell en el qual sonaran els seus èxits i una bona ració de clàssics d’Oasis. Els ‘fibers’ també tindran l’oportunitat de gaudir amb el contagiós electropop de Bastille i Dorian, el lluminós ímpetu de Madness, el rock del segle 21 de Wolf Alice i Shame, l’extravagància de King Khan & The Shrines, la bogeria de garatge de The Parrots i Els Nastys, l’energia d’Ànima, Zoe i Nathy Peluso i la subtilesa de Marem Ladson.

Comparteix

Icona de pantalla completa