Diari La Veu del País Valencià
Maria Juan dirigirà el particular ‘Club de la Comedia’ d’À Punt amb Eugeni Alemany i Xavi Castillo com a convidats especials

La monologuista Maria Juan, una cara habitual en Las noches de El club de la Comedia, serà la presentadora de Comediants, el programa d’humor produït per València Imagina TV (VITV) per a À Punt.

La primera temporada de Comediants, el particular ‘Club de la Comedia’ de la televisió pública valenciana, serà el programa que s’encarregarà d’arrancar les riallades a través dels millors monologuistes valencians. L’actriu i monologuista Maria Juan es posarà al capdavant del programa, que comptarà amb un gran elenc d’humoristes. Hi haurà un equip d’humoristes fix mentre que alguns còmics com Eugeni Alemany i Xavi Castillo faran una col·laboració puntual com a convidats especials.

Segons explica la mateixa Maria Juan, entre l’elenc d’humoristes d’aquesta primera temporada hi ha Ferran Gadea, Rebeca Valls, Carol Tomás, Óscar Tramoyeres, Patricia Sornosa, Patricia Espejo, Rafa Alarcón, Pepa Cases, Carlos Amador i Rafa Forner, entre d’altres.

El programa es gravarà els dies 29, 30 i 31 de maig al Teatre Principal de Castelló de la Plana. De fet, la productora VITV busca persones majors d’edat que vulguen acudir a la capital de la Plana Alta per a participar com a públic en el programa.

Aquesta temporada tindrà com a base d’operacions l’escenari de Castelló de la Plana, on junt amb els monologuistes hi haurà públic i una banda de música, seguint el format implantant per altres cadenes privades. Això no obstant, treballadors de la televisió pública valenciana no descarten que, més endavant, Comediants gire pel territori.

Comparteix

Icona de pantalla completa