Diari La Veu del País Valencià
Marzà explota per la campanya del PPCV contra els professors: És una vergonya

No ha sigut fins a aquest dimecres quan el conseller d’Educació, Vicent Marzà, s’ha pronunciat finalment respecte a la ja mediàtica campanya del PPCV contra l’adoctrinament que, segons ells, s’està produint a les aules valencianes.

Així, Marzà s’ha adreçat de manera clara a la ideòloga d’aquesta iniciativa, la portaveu d’Educació dels populars a les Corts, Beatriz Gascó: “És una vergonya la campanya que esteu realitzant. Als xiquets se’ls educa perquè siguen lliures”. I ha afegit que als centres educatius es busca que l’alumnat siga “crític” i que qüestione, fins i tot, les ideologies dels seus pares i del seu voltant perquè es puguen crear el seu pensament.

Carregant el vídeo…

El cap de la cartera educativa ha demanat a Gascó que deixen d’assenyalar els mestres, però que, sobretot, els deixen treballar. Davant d’aquesta crítica, la portaveu popular tot seguit ha volgut recuperar la credibilitat que no sols ha tombat les paraules del conseller sinó també la resposta dels ciutadans a aquesta iniciativa, que, des de la seua posada en marxa, s’ha convertit en una bústia de queixes dels docents.

Ahir dimarts també el grup de Podem es va oposar a aquesta iniciativa i com a resposta ha posat en marxa la campanya ‘Sí a l’ensenyament’, un formulari on poder, a diferència de la del PPCV, valorar la tasca dels docents.

Comparteix

Icona de pantalla completa