Diari La Veu del País Valencià
El funky i el disco tindran un nou cicle de música electrònica en la terrassa del Palau

Palau Electrònic és el nou cicle a l’aire lliure i gratuït del Palau de la Música que s’inicia el proper dissabte 26 de maig i que reunirà en la terrassa de l’auditori valencià que dóna al riu els millors sons electrònics i d’avantguarda actuals.

D’aquesta manera, Palau Electrònic s’uneix a Rock, pop…, al Palau, Jazz a Poqueta nit i Emergents al Palau i és per a la presidenta del Palau, Glòria Tello, “un pas endavant en la dinamització del Palau, en la nostra determinació d’obrir-lo definitivament a tots els estils i gèneres actuals” i, a més, “d’una manera original, a l’aire lliure i gratuïta perquè totes i tots puguen ballar, escoltar i compartir amb aquesta nova proposta, que ens convertirà en l’epicentre dels sons d’avantguarda de València”. En aquest sentit, el director Vicent Ros ha afegit que aquest cicle “aprofundeix en la nostra filosofia de mostrar la versatilitat i l’obertura del Palau com a espai capdavanter, referent de qualitat, excel·lència i també d’innovació”.

Palau Electrònic es desenvoluparà tots els dissabtes a partir del proper 26 de maig, dins d’un horari que comprén des de les 17.30 fins a les 22.30 hores perquè hi puga assistir un públic de totes les edats. El cicle començarà amb les propostes de Sueezo, theBasement, Sierra i Disco Misco, quatre destacats col·lectius i artistes valencians que ja són referència en el circuit electrònic estatal i que utilitzen sons i formats del passat amb la tecnologia més original.

D’aquesta manera, dels sons funky i disc, passant per l’afrobeat i el pop, la selecció musical farà un recorregut a través de la història de la música de ball, des dels seus orígens fins a l’evolució actual. El format vinil jugarà un paper important en aquesta proposta, que rescatarà clàssics originals i descobrirà algunes joies del passat apte per a tots els públics. Les següents cites del cicle seran els dissabtes 16 de juny, 29 de setembre, 27 d’octubre, 24 de novembre i 15 de desembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa