Bellver acusa Ciutadans de ser "el cel·lofan de la catalanització" del País Valencià

Toni Subiela compara el diputat del PPCV amb "Karmele Marchante nua i embolcallada amb l'estelada"video
/ València
10 maig 2018 01:00h
El diputat Jorge Bellver troba "inaudit" que el director de l\'Agència Antifrau demane canviar la llei de creació per a guanyar independència.

La pugna del PPCV i Ciutadans per a demostrar qui és més "valencianista" i més actiu contra la suposada "catalanització" del país pel Consell del Botànic s'ha convertit en una constant en les relacions polítiques entre els partits de la dreta parlamentària.

La competència pel segment electoral més conservador fa que en qualsevol moment i amb qualsevol excusa salten espurnes i es bote el foc dialèctic entre els seus membres. El portaveu adjunt del PPCV, Jorge Bellver, és dels qui no perd cap oportunitat de temptar la sort.

Aquest dimecres ha convertit el suport de Ciutadans al Consell de l'Audiovisual en un motiu per a retraure Ciutadans que siga "el cel·lofan del catalanisme" del País Valencià.

Carregant el vídeo...

El comentari no ha agradat el portaveu audiovisual de Ciutadans, Toni Subiela, a qui les paraules de Bellver han suscitat una imatge ben concreta: "Quan vosté puja ací i s'embolcalla en la bandera del valencianisme, el veig tan ridícul que em ve la imatge de Karmele Marchante quan, nua, es va embolcallar en l'estelada".

Bellver ha assumit la crítica com a un afalac: "Això del valencianisme ho porte en la sang".

next