Diari La Veu del País Valencià
L’Escalante tanca la temporada amb tres espectacles sobre el reciclatge, la desertització i els animals

El Teatre Escalante tanca la temporada amb el cicle Menut Teatre, dedicat als més xicotets de casa i integrat per tres espectacles que tracten sobre la desertització, el reciclatge i l’amor pels animals. Les funcions es representaran del 13 de maig a l’1 de juny a l’Espai Inestable.

La desertització, el reciclatge i l’amor pels animals són els temes que s’exploren en una programació dedicada a estimular sensorialment i cognitivament els més xicotets, obrint-los una porta a l’univers del teatre en una experiència íntima, segons indica el centre d’arts escèniques en un comunicat.

Del 13 al 18 de maig, Ponten Pie estrena Loo, “una peça de gran potència visual que atrapa per la força de les imatges”. En la proposta, espectadors i actors comparteixen el mateix espai. Aquest document sobre com i perquè el vent desertitza va ser destacat amb el premi al Millor Espectacle Infantil en la Fira de Titelles de Lleida 2016 i a l’espectacle per a la primera infància en l’última edició de la Fira Europea d’Arts Escèniques per a Xiquets FETEN.

L’Horta Teatre també proposa una reflexió mediambiental en Lil·liput, un conte on companyia i espectadors manipulen instruments electrònics i elements de reciclatge. El muntatge investiga l’univers sonor i intenta connectar els més menuts amb la música. En aquest peculiar concert, programat del 20 al 25 de maig, l’espai sonor es va construint amb la mescla de la música en viu i les aportacions dels més xicotets.

Finalitza el cicle i la temporada una indagació sobre l’origen de l’amistat entre l’home i el gos, Huellas. Periferia Teatro Títeres realitza un divertit recorregut històric per aquest vincle entre dues espècies tan diferents. La cita és del 27 de maig a l’1 de juny.

Comparteix

Icona de pantalla completa