El curs escolar començarà el 10 de setembre en totes les etapes

La finalització de les classes serà el 20 de juny en Infantil i Primària i dos dies abans en Secundària, Batxillerat i FP, segons la proposta d'Educació
/ València
5 juny 2018 01:00h

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) el calendari escolar del curs acadèmic 2018/2019. Les classes començaran el 10 de setembre per part de l'alumnat d'Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional. D'aquesta manera, la Conselleria segueix advocant per un començament unificat per a totes les etapes educatives.

Segons el nou calendari, les activitats escolars d'Educació Infantil i Primària finalitzaran el 20 de juny i tindran, per tant, un total de 180 dies lectius. Secundària, Batxillerat i Formació Professional acabaran el 18 de juny, amb un total de 178 dies lectius.

Pel que fa al calendari de la resta d'ensenyaments, l'alumnat dels programes formatius de qualificació bàsica començarà el 20 de setembre i finalitzarà el 14 de juny. L'alumnat de Formació Professional Bàsica de segona oportunitat iniciarà les activitats el 10 de setembre i acabarà el 18 de juny.

En Formació de Persones Adultes es començarà el 18 de setembre i es finalitzarà el 14 de juny; en Ensenyaments Esportius i Artístics s'assistirà a les classes del 20 de setembre al 14 de juny, i en Ensenyaments d'Idiomes, de l'1 d'octubre al 25 de juny de 2019.

Període de vacances

Les vacances de Nadal s'estableixen del 24 de desembre al 6 de gener, els dos dies inclosos, i les de Pasqua, del 18 al 29 d'abril, també els dos inclosos.

Pel que fa als dies no lectius durant el curs escolar, es consideren festius el 9 d'octubre, el 12 d'octubre, l'1 de novembre, el 6 de desembre, el 19 de març i l'1 de maig.

next