Diari La Veu del País Valencià
Ferri assegura que la gestió de la Fórmula 1 demostra que el govern del PPCV era una orgia de saqueig

El síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri, ha assenyalat aquest dissabte que les novetats sobre la investigació del cas de corrupció sobre la gestió de Fórmula 1 a València “demostren el modus operandi del PP en el govern valencià”.

Segons Ferri, “el que ens havia d’eixir gratis finalment ens ha costat més de 300 milions que encara estem pagant tots els valencians”. “Uns diners que havien d’anar a educació i sanitat, però que el govern de Camps, Fabra i Bonig va dedicar al negoci dels seus amiguets”, ha afegit.

“Ara hem conegut que l’assessora de Camps admetia estar envoltada per gentola que només volia viure a costa dels diners dels valencians”, ha continuat Ferri, i ha lamentat que és “una nova demostració de l’orgia de saqueig i mangarrufes que era el govern del PP”.

“Com sempre hem assegurat –ha afegit el portaveu parlamentari de Compromís– l’expresident Francisco Camps va ser el màxim responsable del saqueig de la Fórmula 1 i en eixe sentit apunta la investigació”. “Des de Compromís vam denunciar en el seu dia la gestió de la Fórmula 1 davant el Tribunal de Comptes i el nostre objectiu és que els responsables d’aquest cas de corrupció tornen els diners i que mai més el PP tinga la clau de la caixa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa