Diari La Veu del País Valencià
Florent Marcellesi, cap de llista d’Equo per a les Europees

La Marea.

Una vegada finalitzat l’escrutini del procés de primàries, la formació política Equo ha donat a conèixer que el candidat triat per a encapçalar la llista a les eleccions europees serà Florent Marcellesi.

Florent Marcellesi ocuparà el segon lloc de la llista conjunta que s’ha pactat amb Compromís, que al seu torn, està en ple procés de primàries.

La candidatura més votada en segona volta ha sigut la de Marcellesi seguit en nombre de vots per les encapçalades per Reyes Montiel, Guillermo Rodríguez i Inés López-Dóriga.

De l’1 al 10 de març, els simpatitzants, afiliats i inscrits en el procés de primàries obertes han pogut triar el cap de llista d’Equo. D’un total de 16.132 persones amb dret a vot han participat 2.457.

Segons explica la formació política, “la celebració d’aquestes primàries ens ha enfortit”. Així mateix destaquen “el repte d’obtenir un bon resultat el pròxim 25 de maig, a través d’una campanya que oferisca alternatives a l’actual crisi econòmica, social i ecològica i que mostre que una altra forma de fer política és possible”.

Aquesta informació ha sigut publicada en La Marea. Traducció: La Veu del País Valencià.

Entrevista / El creixement és el problema, no la solució

Comparteix

Icona de pantalla completa