Diari La Veu del País Valencià
Controlat l’incendi forestal declarat aquest dilluns a Fanzara

L’incendi forestal declarat a Fanzara (l’Alt Millars) i que va obligar a desallotjar tres persones d’habitatges pròxims al foc com a mesura preventiva i a tallar un tram de la carretera CV-194 al trànsit va quedar controlat a les 20 hores d’aquest dilluns, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers.

Es preveu que l’incendi puga quedar extingit aquest dimarts. Les flames, que van començar afectant principalment una zona de canyar del llit del riu Millars, es van estendre a una xicoteta zona de pineda propera al poliesportiu de la població.

El foc va obligar a mobilitzar 3 mitjans aeris, 5 unitats de Bombers Forestals de la Generalitat, 4 autobombes, agents mediambientals i una unitat de vigilància. També s’hi van unir a les tasques d’extinció un coordinador forestal, una bomba rural pesada i bombers voluntaris.

L’incendi es va iniciar al voltant de les 12.30 hores en una zona de cultius abandonats i al canyar del riu Millars, al costat del casc urbà, fet que va obligar a desallotjar 3 persones a primera hora de la vesprada com a mesura preventiva. A més, la carretera CV-194 està tallada al trànsit a l’altura de la localitat, segons el 112. El foc es va estabilitzar al voltant de les 16.30 hores de la vesprada de dilluns i va permetre la retirada dels mitjans aeris.

Comparteix

Icona de pantalla completa