Diari La Veu del País Valencià
Detingut a València un jove després d’atrinxerar-se a sa casa amb dos ganivets i diverses bombones de butà

Un jove s’ha atrinxerat la vesprada d’aquest dilluns en la balconada d’un habitatge de l’avinguda Peset Aleixandre de València amb dos ganivets i diverses bombones de butà després d’una discussió familiar. Després de dues hores, finalment ha sigut detingut com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces greus al seu pare en el domicili familiar.

Així, després de la reacció del jove, el pare ha eixit de la vivenda i ha telefonat immediatament els agents de la Policia. Tot seguit, s’ha desplaçat un negociador que ha fet canviar l’actitud del protagonista del succés i, posteriorment, ha decidit entrar a l’interior del domicili, on ha sigut arrestat, segons informen fonts policials.

Segons han indicat algunes fonts, durant el temps que el jove ha estat al balcó amenaçava de llaçar al carrer alguna de les bombones de butà. No obstant això, cap persona ha resultat ferida i el detingut ha sigut traslladat en una ambulància a un centre sanitari per a fer-li una avaluació mèdica.

A més, ni el pare ni el jove, de 19 anys, han patit lesions i es troben en bon estat. Fins al lloc dels fets, el número 121 de l’avinguda Peset Aleixandre, s’han desplaçat agents de la Policia Nacional i Local, Bombers i una ambulància.

Comparteix

Icona de pantalla completa