Diari La Veu del País Valencià
Morera: ‘Camps sap moltes coses i no ho conta tot a la justícia’
RedactaVeu / València

El portaveu de Compromís en Les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la nova citació del jutge a l’expresident Camps, perquè declare com a testimoni al cas Nóos, “demostra que Camps sap moltíssimes coses del saqueig de les arques públiques valencianes i des de Compromís li demanem que siga valent, que col·labore amb la justícia i que deixe d’ometre informació, perquè la societat valenciana està farta i vol saber la veritat i vol que els culpables paguen pel mal fet a l’erari públic valencià”.

Per al síndic de Compromís, “la insistència del jutge en Camps demostra que la justícia considera que sap més del que conta, que calla moltes coses i eixe silenci fa mal a les nostres institucions, fa mal al nostre autogovern i fa mal a la democràcia, perquè ocultant dades a la justícia sols fa que ajudar al desprestigi de la política valenciana”.

Morera ha assegurat que, des del primer moment, “des de Compromís sempre hem preguntat i Camps i els seus ens han negat dades i la realitat, una realitat que, a poc a poc, trau a la llum la justícia. El cas Nóos és un clar saqueig de les arques públiques valencianes per una trama corrupta, una trama que ha tingut moltes facilitats des de la Generalitat. Per això, volem que Camps faça per una vegada un exercici de responsabilitat i que demostre que estima el poble valencià i això sols ho pot fer contant la veritat, encara que siga dolorosa per a ell o per als seus”.

Comparteix

Icona de pantalla completa