À Punt busca talents musicals per al concurs de televisió Family Duo

El programa començarà a emetre's durant la tardor de 2018
/ València
16 maig 2018 01:00h

Family Duo és el primer talent show musical de la televisió pública valenciana. És una de les apostes més potents de la graella que prepara À Punt Mèdia.

FremantleMedia i Lapònia TV són les productores encarregades del programa que s’emetrà a la tardor de 2018. De moment, À Punt Mèdia busca talent entre les famílies valencianes per a aquest programa, segons ha indicat en un comunicat. En concret, a partir d'aquest dimecres es llança una convocatòria pública per a trobar parelles amb alguna vinculació familiar (pares i fills, germans, cosins) que puguen tocar un instrument, ballar i, sobretot, cantar. Tots els qui vulguen participar hauran d'omplir el formulari que ha habilitat À Punt Mèdia a la seua web

Les parelles seleccionades actuaran davant d'un jurat format per artistes reconeguts i també hauran de convéncer el públic que està al plató per a avançar en el concurs musical familiar. El concurs, adreçat a les famílies, està previst que es desenvolupe en 13 programes de 120 minuts cadascun. El talent show és el format amb més èxit d'audiències a la televisió dels últims anys.

FremantleMedia és una productora amb més trajectòria i èxit a la televisió. A l'Estat és la responsable, per mencionar només alguns del seus programes, de Got Talent o de Factor X.

next