Diari La Veu del País Valencià
À Punt busca talents musicals per al concurs de televisió Family Duo

Family Duo és el primer talent show musical de la televisió pública valenciana. És una de les apostes més potents de la graella que prepara À Punt Mèdia.

FremantleMedia i Lapònia TV són les productores encarregades del programa que s’emetrà a la tardor de 2018. De moment, À Punt Mèdia busca talent entre les famílies valencianes per a aquest programa, segons ha indicat en un comunicat. En concret, a partir d’aquest dimecres es llança una convocatòria pública per a trobar parelles amb alguna vinculació familiar (pares i fills, germans, cosins) que puguen tocar un instrument, ballar i, sobretot, cantar. Tots els qui vulguen participar hauran d’omplir el formulari que ha habilitat À Punt Mèdia a la seua web.

Les parelles seleccionades actuaran davant d’un jurat format per artistes reconeguts i també hauran de convéncer el públic que està al plató per a avançar en el concurs musical familiar. El concurs, adreçat a les famílies, està previst que es desenvolupe en 13 programes de 120 minuts cadascun. El talent show és el format amb més èxit d’audiències a la televisió dels últims anys.

FremantleMedia és una productora amb més trajectòria i èxit a la televisió. A l’Estat és la responsable, per mencionar només alguns del seus programes, de Got Talent o de Factor X.

Comparteix

Icona de pantalla completa