Diari La Veu del País Valencià
El PSPV considera una almoina els deu milions per al transport metropolità de València

La diputada del PSPV al Congrés espanyol Ana Botella ha criticat Ciutadans després de l’acord aconseguit amb el govern de Mariano Rajoy perquè el transport metropolità de València reba deu milions d’euros “enlloc dels 38 que li corresponen pel contracte programa”.

“Ciutadans es conforma amb l’almoina que el PP li dóna a la Comunitat”, ha assenyalat Botella en una nota de premsa amb què ha advertit que “el menyspreu de PP i Ciutadans afecta dos milions de persones que viuen en la tercera àrea més poblada d’Espanya”.

La diputada ha animat tant PP com Ciutadans a “rectificar” i “donar suport” aquest dijous en la Comissió de Pressupostos l’esmena socialista que exigeix 38 milions. Segons ha explicat la parlamentària a Madrid, “el pacte PP-Ciutadans suposa que, mentre a Madrid i Barcelona el govern destinarà 30 euros per habitant per al transport metropolità, a València amb prou feines n’invertirà cinc”.

No obstant això, conscient de “la falta de mires de PP i Cs”, Botella ha anunciat que els socialistes “donaran suport a tot allò que signifique augmentar les escasses inversions” que rebrà el País Valencià, però ha deixat clar que els deu milions són “totalment insuficients” per a les necessitats del transport metropolità de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa