À Punt iniciarà les emissions de la televisió el 10 de juny

La cadena ha dissenyat una graella on primen els informatius, magazins i programes d'entreteniment
/ València
17 maig 2018 01:00h

Ja hi ha data perquè la televisió d'À Punt inicie les emissions. El pròxim diumenge 10 de juny la televisió pública valenciana començarà les emissions regulars després d'haver estat sis setmanes de proves. Segons ha explicat l'ens públic en un comunicat, el 10 de juny es posarà punt final a les proves tècniques i el mateix dia es desplegarà tota la programació prevista en una graella que es presentarà pròximament.

Segons avança la Societat de Mitjans de Comunicació, els pilars de la graella seran els informatius, els magazins i els programes d'entreteniment, divulgació i humor. Una programació on també tindran un pes específic important l'animació infantil i els productes destinats a un públic familiar.

L'inici de les emissions d'À Punt "tanca el procés del retorn del servei públic de comunicació aprovat per les Corts Valencianes el juliol del 2016. Al mateix temps, completa l'oferta de totes les finestres previstes en la plataforma d'À Punt Mèdia. Les xarxes socials, el web, la ràdio i la televisió són els diferents mitjans concebuts de manera integral i transversal", explica el comunicat.

La directora general d'À Punt, Empar Marco, assenyala que tant les proves tècniques d'emissió com els assajos que es fan dins la casa estan resultant satisfactoris. "Estem preparats per a emetre en televisió com ja estem fent en la ràdio, el web i les xarxes socials. Estem resolent tots els problemes que han sorgit en els nous sistemes i iniciarem les emissions en televisió amb una graella completa, que inclourà des d'informatius fins a programes d'entreteniment, culturals i infantils. Estem il·lusionats, molt il·lusionats de presentar-nos a la societat valenciana". Marco ha afegit que ara el principal objectiu d'À Punt és convertir-se en uns "mitjans de comunicació de referència, imprescindibles i amb bona reputació".

Les emissions en proves de la televisió d'À Punt van començar el 25 d'abril, mentre que la ràdio emet des de l'11 de desembreel web, des del 18 de desembre, i les xarxes socials comparteixen conversa des del 13 de setembre de 2017, moment en què es va fer pública la identitat gràfica d'À Punt.

next