Diari La Veu del País Valencià
‘La Dipu t’Eurobeca’ ofereix 17 beques de formació a l’Imperial College de Londres i a altres 12 destinacions

‘La Dipu t’Eurobeca’ ofereix enguany 17 beques de cinc mesos de formació en un total de 13 destinacions europees, entre elles l’Imperial College de Londres (el Regne Unit), l’ambaixada espanyola a Brussel·les (Bèlgica) i universitats i empreses de països europeus.

La convocatòria està oberta des d’aquest passat dijous fins al dimecres 6 de juny. Els interessats poden enviar les seues sol·licituds a través de la pàgina web de la Diputació de València.

Aquesta ‘eurobeca’ va adreçada a postgraduats de menys de 35 anys i residents a la demarcació de València. La durada del programa és de cinc mesos no prorrogables, amb una dotació de 1.500 euros bruts al mes, a més d’una borsa de viatge de fins a 500 euros.

En la primera part del programa de 2018, un total de 17 joves postgraduats podran optar a cinc mesos de formació en empreses i institucions de tot Europa, detalla la corporació provincial en un comunicat.

La majoria de les places estan a Brussel·les, capital europea i seu d’institucions com ara l’ambaixada espanyola, on s’ofereix una plaça de gestió i una altra de comunicació, o el Real Institut Elcano.

Països Baixos, Alemanya i Itàlia

Unes altres destinacions destacades són les empreses Climate-KIC, amb dues places a la seua seu d’Utrecht (Països Baixos), i Facts&Files, a Berlín (Alemanya). En el programa d’aquesta edició també figuren com a destinacions institucions acadèmiques com l’Imperial College London i el Harwell Institute (el Regne Unit) i les universitats de Torí i Palerm (Itàlia).

Entre els perfils que se sol·liciten estan Comunicació, Publicitat i Màrqueting, Ciències Polítiques, Administració, Dret, Biomèdica, Biotecnologia o Ciències Ambientals. ‘La Dipu t’Eurobeca’ és una de les tres línies de formació oferides per la Diputació de València a través de l’àrea de Gestió i Retenció del Talent.

Comparteix

Icona de pantalla completa