Diari La Veu del País Valencià
El PSPV se suma a les concentracions per a reivindicar una AP7 gratuïta i pública en el tram d’Alacant-Tarragona

El PSPV-PSOE se sumarà a les mobilitzacions ciutadanes per a reclamar que l’AP7 siga “gratuïta i pública” en el seu tram d’Alacant a Tarragona a partir del 31 de desembre de 2019, data en la qual venç la concessió i torna a les mans de l’Estat.

Després de la negativa del PP i Ciutadans a votar aquesta setmana l’esmena socialista als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) 2018 per a garantir la liberalització de l’autopista, els socialistes valencians han mostrat el seu suport a la manifestació del proper dimecres, 23 de maig.

La protesta tindrà lloc a les onze del matí enfront de la seu de Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana, al cèntric carrer Colom de València. Està convocada per la Confederació d’Associacions Veïnals i de Consumidors (Cavi-Cova) i la Confederació Estatal d’Associacions Veïnals (CEAV), detalla el PSPV en un comunicat.

La responsable d’Infraestructures, Sandra Martín, ha defensat que la liberalització de l’AP7 és una “solució justa” i que, per això, els socialistes exigeixen al govern espanyol que presente “immediatament” un calendari d’obres d’accés i eixida en els municipis pels quals discorre l’autopista. L’objectiu és que l’1 de gener de 2020 “tots els conductors puguen transitar lliurement per aquesta via, per la qual els ciutadans han pagat durant mig segle”.

Comparteix

Icona de pantalla completa