Diari La Veu del País Valencià
Detingut a València un home per fer-li tocaments a una jove durant una sessió de fotografies

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 57 anys com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual després de fer-li tocaments a una jove sense el seu consentiment mentre li realitzava una sessió de fotografies per a promocionar un producte.

Segons ha informat la Prefectura en un comunicat, les investigacions es van iniciar a principis de maig quan els agents van tindre coneixement que una jove feia un any que havia patit abusos sexuals per part d’un home mentre exercia de model.

Durant les investigacions, els policies es van assabentar que la víctima, un jove de 24 anys, que començava a exercir de model, es va assabentar que un dels propietaris d’un establiment tenia un producte exclusiu i es va oferir a ser la cara de la marca.

Després d’arribar a un acord van quedar en l’establiment per a realitzar una sessió de fotografies. Quan la model va arribar, el sospitós li va dir que li donara el telèfon mòbil perquè no els molestaren i tot seguit va tancar la persiana del local completament.

Durant unes cinc hores, el sospitós “no va cessar d’insinuar-se-li perquè practicaren sexe, però, la víctima es va negar en tot moment i li va manifestar que si continuava així, es volia marxar”. Instants després, mentre la model es canviava de roba, el sospitós presumptament li va ficar la mà per dins del seu pantaló però la jove es va apartar immediatament d’ell.

Els agents, després de les investigacions dutes a terme, van esbrinar la identitat del sospitós i van detindre el presumpte autor una vegada van localitzar l’establiment on es va passar el succés.

El detingut, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat però haurà de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan li ho sol·licite.

Comparteix

Icona de pantalla completa