Diari La Veu del País Valencià
Setaigües i Godelleta guanyen en Segona Secció i Especial del Certamen de Bandes de la Diputació de València

La Societat Musical La Paz de Setaigües ha guanyat, aquest diumenge, al Palau de la Música de València, el Primer Premi i Menció d’Honor de la Segona Secció del Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València.

Aquest diumenge en torn matinal s’han celebrat al Palau de la Música de València la Segona Secció i la Secció Especial del Certamen de Bandes que organitza la Diputació de València. En la segona secció, la banda de la Societat Musical La Paz de Setaigües amb direcció de Borja Martinez Alegre s’ha alçat amb el primer premi i la menció d’honor en aconseguir 331,5 punts. Cal recordar que en aquesta categoria només hi participava l’agrupació de la Foia de Bunyol, que ha participat amb la interpretació de l’obra obligada Pumpkins de Juan Gonzalo Gómez Deval.

La Unió Musical de Godelleta, que arribava la Secció Especial del Certamen de Bandes de la Diputació de València com l’única aspirant al premi, ha aconseguit emportar-se el Primer Premi i Menció d’Honor en obtindre una puntuació de 360,5 punts. La formació que dirigeix Juan José Navarro Hernández ha interpretat com a obra obligada Lauro de José Alamà Gil.

La competició bandística continuarà durant la vesprada de diumenge amb la celebració al Palau de la Música de la participació de tres bandes en la Secció Primera d’aquesta 42a edició del Certamen de Bandes de la Diputació de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa