La Casa Calba reedita 'Humitat relativa', de Remigi Palmero, quasi 40 anys després

El llançament tindrà lloc a l'SGAE durant un acte on participaran els periodistes Juan Puchades i Carlos Pérez de Ziriza; l'escriptor Alfonso Cervera, i el productor Francesc Burgos
/ València
21 maig 2018 01:00h
El disc es troba entre els cinquanta millors del pop espanyol segons la revista \'Efe Eme\' i també va ser inclòs en la llista dels cent millors àlbums del rock català de la revista \'Enderrock\'.

L'organització musical LaCasaCalba llançarà el pròxim 7 de juny la reedició del disc Humitat Relativa, del músic valencià Remigi Palmero, quasi quaranta anys després de la seua creació.

L'acte de llançament tindrà lloc en la seu de l'SGAE a València, on se celebrarà una taula redona amb els periodistes Juan Puchades i Carlos Pérez de Ziriza; l'escriptor Alfonso Cervera, i el director artístic de LaCasaCalba, Francesc Burgos.

El producte, que eixirà a la venda el mes pròxim, consta d'un CD remasteritzat a partir de la cinta original que va eixir a la venda en 1979 i un disc de vinil de 180 grams. Aquest disc es troba entre els cinquanta millors del pop espanyol segons la revista Efe Eme i també va estar inclòs en la llista dels cent millors àlbums del rock català de la revista Enderrock

Des de l'organització han assenyalat que, quaranta anys després del seu llançament, Humitat Relativa segueix sent "una col·lecció de cançons prodigioses, un disc farcit d'olors, de sabors i de colors i un artefacte sonor d'una sensualitat desbordant, impossible d'adulterar per molt temps que passe". El seu compositor, Remigi Palmero, originari d'Alginet (Ribera Alta), havia format part anteriorment d'Els 5 Xics, una de les bandes pioneres del rock valencià.

next