Diari La Veu del País Valencià
La Guàrdia Civil duu Zaplana a Benidorm per a escorcollar sa casa

L’expresident de la Generalitat i exministre Eduardo Zaplana ha arribat al voltant de les 19.40 hores a la seua casa de Benidorm (la Marina Baixa) per a procedir al segon escorcoll previst aquest dimarts, després del de València i de la seua detenció pels delictes de blanqueig de capitals, malversació i prevaricació.

Zaplana ha arribat a Benidorm en el mateix cotxe de la Guàrdia Civil amb què ha eixit del seu habitatge a València després del primer escorcoll, cap a les dues de la vesprada. Pel que sembla, des d’aquesta hora s’ha procedit al registre d’una empresa en la localitat valenciana d’Aldaia.

La casa de Benidorm d’Eduardo Zaplana es troba situada en la Cala de Benidorm i a les portes hi havia una gran expectació de públic i mitjans que l’esperaven des d’aquest migdia.

La Guàrdia Civil ha detingut en el marc de l’operació Erial per diversos delictes relacionats amb el blanqueig de capitals l’exministre i expresident de la Generalitat, així com a qui va ser el seu cap de Gabinet, Juan Francisco García, i l’empresari Vicente Cotino, al costat d’altres arrestats.

Comparteix

Icona de pantalla completa