Diari La Veu del País Valencià
La Policia deté un jove per maltractar i amenaçar de mort la seua parella perquè volia acabar la relació

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un jove de 24 anys com a presumpte autor de maltractaments a la seua parella, a qui suposadament esperava a l’eixida de la seua casa i dels llocs que freqüentava, l’insultava i la menyspreava, perquè no acceptava que acabara la relació que havien mantingut durant sis anys.

El presumpte autor dels fets, de nacionalitat espanyola, va crear diversos perfils falsos en xarxes socials per a contactar amb ella, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat. La víctima va telefonar al 016 per a comunicar-ho.

Les investigacions es van iniciar en ser avisats els agents per la Sala del 091 perquè acudiren a un centre de salut de València on es trobava una jove que podria ser víctima de violència de gènere. La xica, de 22 anys, havia acudit al centre sanitari després d’haver cridat al 016.

Els policies, després de comprovar que la víctima es trobava bé, la van acompanyar a la Comissària del districte de Trànsits per a interposar la denúncia. La jove va manifestar que havia mantingut una relació de sis anys amb un jove però que aquest no acceptava que la relació acabara, per la qual cosa s’havia tornat “més controlador”.

Segons la víctima, va arribar a amenaçar-la i no parava de telefonar-li des d’un número ocult i va arribar a crear diversos perfils falsos en xarxes socials per a agregar-la. Quan aquell matí la jove va eixir del seu domicili per a anar a esmorzar amb una amiga, ell l’estava esperant de nou en el portal de la seua casa i la va seguir amb el vehicle del treball al mateix temps que l’insultava i li preguntava amb qui havia quedat, segons la Policia.

En un moment donat, el jove, presumptament, va aconseguir agafar-la pel coll però ella va aconseguir desfer-se’n i, posteriorment, una vegada a la seua casa, al costat de la seua família, va cridar al 016. Fins i tot mentre estava en les dependències policials va seguir rebent telefonades amb número ocult i un agent va comprovar que es tractava del sospitós.

La Policia també informa que, alguns dies abans, ell havia esperat la víctima a la porta del gimnàs suposadament amb una pedra a la mà mentre li deia que era “per a ella” i la va seguir quan es va ficar al cotxe. A més, suposadament li va dir que “no tenia por d’anar al calabós”, ja que quan isquera d’allí “la mataria”.

El detingut, després de ser localitzat i amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

Comparteix

Icona de pantalla completa