Diari La Veu del País Valencià
Un incendi ja controlat al Parc Natural de la Mata obliga a desallotjar 15 veïns

Un incendi originat a primera hora d’aquesta vesprada en el Parc Natural de la Mata-Torrevella (Alacant) ha obligat a desallotjar de manera preventiva quinze veïns de quatre o cinc habitatges limítrofs amb el parc, encara que finalment el foc no els ha afectat i ja està controlat.

Segons fonts del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, l’incendi ha començat sobre les 15.50 hores en una zona de matoll de la llacuna de la Mata del parc natural i el foc “ha corregut molt de pressa” fins arribar a una zona que limita amb uns habitatges unifamiliars.

En un primer moment, els veïns de la zona, entre els carrers de Miguel de Unamuno i de Pablo Neruda de Torrevella, han intentat apagar el foc amb extintors i han donat avís del succés quan les flames estaven ja molt a prop, encara que els bombers desplaçats a la zona han pogut controlar-lo just abans que arribara a les cases.

Els desallotjats per la Policia Local són una quinzena de persones, en la seua majoria estrangeres, i finalment la superfície afectada ha sigut d’uns 1.500 metres quadrats.

Tres vehicles i huit bombers del parc de la Vega Sud i Torrevella han aconseguit controlar l’incendi sobre les 16.40 hores d’aquest diumenge.

Comparteix

Icona de pantalla completa