El TSJ ordena l'ingrés a la presó d'una de les condemnades pel cas Fitur que demanava l'indult

Isabel Jordan, exadministradora de diverses empreses del grup Correa, haurà de complir una pena de sis anys per associació il·lícita, falsedat, prevaricació i malversació
/ València
28 maig 2018 01:00h
Imatge d\'arxiu d\'Isabel Jordán, exadmninitradora de diverses empreses de la trama Gürtel

El Tribunal Superior de Justícia valencià ha ordenat l'ingrés a la presó d'Isabel Jordán, exadministradora de diverses empreses del grup Correa i condemnada a sis anys en la peça del cas Gürtel relativa al pavelló valencià en Fitur. Jordán era una de les tres condemnades que també havia sol·licitat l'indult.

Davant dels delictes que se li imputen (associació il·lícita, falsedat, prevaricació i malversació), la Sala Civil i Penal de l'alt Tribunal del País Valencià ha denegat la suspensió del seu ingrés a la presó mentre el seu indult es tramita al Ministeri de Justícia. Aquesta petició també l'havien formulat les condemnades Mónica Magariños i Ana Grau. 

Precisament, la setmana passada també ingressava al centre penitenciari de Villena l'exconsellera de Turisme, Milagrosa Martínez, condemnada a 9 anys de presó pel cas Fitur. 

next