Medi Ambient estableix un full de ruta per a millorar les condicions laborals dels agents mediambientals

La conselleria acorda amb els sindicats sol·licitar a la Direcció General de Funció Pública la creació d'una Mesa Tècnica relativa a funcions, procediments, atribucions i competències del col·lectiu
/ València
28 maig 2018 01:00h
La renovació de la flota de vehicles i la pròxima entrega de nous uniformes d\'hivern han sigut alguns dels aspectes tractats en la reunió entre conselleria i sindicats.

El secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Fran Quesada, i el subsecretari de la conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Josep Bernal, s'han reunit amb els sindicats representatius dels agents mediambientals, amb l'objecte d'establir un full de ruta per a millorar les condicions professionals d'aquest col·lectiu funcionarial.

Un dels primers acords a què s'ha arribat ha sigut el de sol·licitar a la Direcció General de Funció Pública la creació d'una Mesa Tècnica relativa a funcions, procediments, atribucions i competències dels agents mediambientals.

Per part de la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient, s'ha iniciat un procés adreçat a completar i millorar els diversos procediments de treball existents. Aquesta tasca es realitzarà a través de grups de treball dirigits pels òrgans competents i amb presència d'agents mediambientals.

També s'han tractat altres aspectes de les condicions professionals d'aquest col·lectiu, com ara la renovació de la flota de vehicles i la pròxima entrega de nous uniformes d'hivern la contractació de la qual ja està finalitzada.

next