Diari La Veu del País Valencià
Debat a Alacant entre els candidats a les primàries de Compromís per a les Europees
RedactaVeu / Alacant.

El pròxim dissabte 15 de març tindrà lloc en Alacant un debat entre els candidats a les primàries que Compromís ha organitzat per escollir els seus representants en la llista electoral per a les eleccions europees que se celebren el 25 de maig. L’acte tindrà lloc a les 11.30 hores en la Seu Universitària, avinguda Ramón y Cajal 4.

Es tracta d’un debat de caràcter obert en el qual s’anima a tots els alacantins i alacantines a participar, ja que precisament aquestes primàries busquen obrir els processos electorals de Compromís a tota la ciutadania. De fet, les persones que s’han inscrit al cens, podran escollir tant el cap de llista com la resta de la candidatura.

Cal recordar que 11.577 són les persones que s’han registrat al cens per participar del procés de primàries. A més, la votació es pot realitzar per diferents sistemes: del 14 al 20 de març es pot votar per correu, del 17 al 19 té lloc la votació ‘on-line’ i el 21 de març se celebren les votacions presencials en les diferents seus de Compromís. Tota la informació sobre el procés de primàries està disponible a primaries.compromis.ws.

Comparteix

Icona de pantalla completa