Diari La Veu del País Valencià
Garrido veu lamentable que s’haja tergiversat una piulada seua per a atacar l’alcalde de Benidorm

El president madrileny, Ángel Garrido, del PP, ha considerat “lamentable” que l’oposició a Benidorm vulga “tergiversar” una piulada seua de fa deu anys per a atacar l’alcalde popular Manuel Pérez Fenoll i ha recalcat que mai va criticar la ciutat ni els veïns, sinó la moció de censura que el PSOE va presentar en 2009 amb un trànsfuga del PP.

Així ho ha indicat aquest dimarts Garrido en la roda de premsa posterior del Consell de Govern, després que ahir el ple de Benidorm reprovara el president madrileny amb l’únic vot en contra del PP per una piulada de 2009 en la qual es referia a Berlusconi com un “esqueixat, grosser i analfabet funcional” i, a continuació, comentava que el polític italià “a Benidorm triomfaria”.

La piulada, segons ha explicat el president, “en absolut” es referia ni a la ciutat de Benidorm ni als seus habitants, sinó “a una situació política molt concreta”, una “pràctica francament lamentable i molt grossera de la política per a arribar al poder utilitzant un trànsfuga”.

“És lamentable que el PSOE fera eixa pràctica, però el que és més lamentable és que deu anys després es vulga tergiversar una piulada que en absolut tenia a veure amb la ciutat per a organitzar escàndol. Si aquest és el nivell de l’oposició a la ciutat de Benidorm, tenim alcalde del PPCV per a molt de temps”.

Així mateix, ha volgut deixar clar que ell “adora” Benidorm i que la considera un “referent del turisme nacional”, on ha anat “milers de vegades” i seguirà anant i ha apuntat que si algú s’ha sentit “mínimament molest” per aquell comentari li ofereix les seues “disculpes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa