Diari La Veu del País Valencià
Ferrer: ‘Defensar els senyals d’identitat és parlar en valencià tots els dies’
Europa Press / RedactaVeu / València

Així s’ha manifestat després de la signatura d’un conveni de col·laboració amb la Unió Gremial amb el qual l’entitat ha ampliat la seua relació amb el món del comerç i de la xicoteta empresa, amb el propòsit de promoure i fomentar l’ús del valencià entre els afiliats de les més de 60 associacions que conformen la federació a València.

En aquest sentit, Ferrer ha destacat “la voluntat de les dues parts per a potenciar l’ús del valencià” en el sector del comerç, en què “la relació amb el ciutadà està a peu de carrer”.

D’aquesta manera, al costat del president de la Unió Gremial, Francesc Ferrer, han signat l’acord pel qual l’entitat integrada per autònoms i xicotets i mitjans empresaris del comerç, la indústria, els serveis i els artesans, es compromet a “reforçar la seua política de promoció del valencià, tant en la vida social com en l’àmbit dels seus col·lectius”.

Per la seua banda, l’Acadèmia oferirà a la Unió Gremial el “assessorament lingüístic en totes aquelles actuacions que ho requerisquen, en la línia de col·laboració que la institució normativa ja manté amb altres entitats i associacions de tipus social, econòmic i cultural”.

Comparteix

Icona de pantalla completa