El Palau de la Música presentarà la temporada amb un espectacle amb presentadors i videoclips

L'auditori organitza per primera vegada una gala per als abonats on participarà l'Orquestra de València i el seu director titular, Ramón Tebar
/ València
31 maig 2018 01:00h
El mestre japonés Eiji Oue debuta aquest divendres amb la formació simfònica amb un homenatge al seu amic i mentor, Leonard Bernstein.

El Palau de la Música revelarà, el proper dimecres 6 de juny, la programació de la Temporada d'Abonament i General 2018/19 als seus abonats, en una gala en la qual participarà l'Orquestra de València, que serà dirigida pel seu titular, Ramón Tebar.

Es tracta d'una iniciativa que, segons la regidora de Cultura i presidenta del Palau, Glòria Tello, "mai s'havia fet al Palau i l'hem dissenyada perquè volem agrair als nostres abonats el seu suport i la fidelitat i que coneguen i gaudisquen de primera mà de la nostra excel·lent programació" i, a més "amb una gala musical i multimèdia que serà conduïda per dos grans professionals del món de la comunicació, com són Laura Grande i el locutor especialitzat en música clàssica Martín Llade".

L'Orquestra de València prosseguirà aquest divendres amb els seus concerts d'abonament de la Temporada de Primavera, amb la direcció del mestre japonés Eiji Oue, que va visitar el Palau fa huit anys amb l'OBC de Barcelona, de la qual va ser titular. Debuta al capdavant de la formació simfònica valenciana amb un programa francés i nord-americà en el qual es podrà escoltar La mer, de Claude Debussy; el romàntic Concert per a piano núm. 2 de Camille Caint-Säens, que serà interpretat pel virtuós i tècnic pianista Fazil Say; dos obres de Leonard Bernstein, que va ser el seu mestre i amic personal; la suite simfònica On the Waterfront, i la suite Candide que inclou The Paris Waltz, que va dedicar Bersntein a Oué.

El mestre japonés ha dirigit les principals orquestres del món, incloses les filharmòniques de Nova York i Munic, l'Orquestra de Filadèlfia i la Simfonia de la Ràdio de Frankfurt. Va nàixer a Hiroshima i va estudiar direcció amb Seiji Ozawa. Aquest el va convidar a estudiar al Tanglewood Music Center, on va conéixer Bernstein, qui es va convertir en el seu mentor i company i amb el qual va compartir el podi en tres gires internacionals.

next