Diari La Veu del País Valencià
Obrint Pas farà un tercer concert de comiat al Principal de València el 22 de maig
ACN / RedactaVeu / València

“Els últims dies els hem viscut amb un regust estrany. Molt contents pels concerts bestials de Barcelona i dolguts per tots els problemes d’entrades que va provocar el Teatre Principal de València i que van derivar en què moltíssims de vosaltres vos quedàreu sense entrades, malgrat estar a l’hora indicada intentant comprar-les”, ha assenyalat el grup a través de les xarxes socials.

Obrint Pas ha anunciat així la posada a la venda aquest dijous al migdia de les entrades per al dia 22 de maig, que serà el primer dels tres concerts acústics que el grup oferirà a València en la gira de comiat.

D’altra banda, aquest dijous també sortiran a la venda les entrades ‘online’ del concert a Palma de Mallorca, que ja es poden comprar des d’aquest dimecres al Teatre Principal de la capital balear. Aquest concert serà el 17 d’abril.

El grup valencià va anunciar el passat març una aturada indefinida després de 20 anys de trajectòria musical. Els integrants de la formació varen anunciar que sentien la necessitat “d’aturar aquest vaixell anomenat Obrint Pas” però “tampoc no volem abandonar per sempre el vaixell que ha estat casa nostra. No volem anunciar que ací s’acaba tot”.

“A partir del 2014 s’obri una nova etapa per a nosaltres. No sabem si Obrint Pas salparà de nou o si no ho farà. Només sabem que tots aquests anys de somriures i ferides ens han fet ser els qui som ara. Ens costa dir-ho. Ens costa escriure-ho. I per això esperem retrobar-nos a la gira d’enguany. Abraçar-vos i contagiar-vos amb el nou i vell coratge.

Amb la il·lusió del primer dia, amb les paraules vives, amb els somnis humils”, s’acomiadava el comunicat. Nascuts l’any 1993 a l’Institut Benlliure del barri de Benimaclet (València) el grup Obrint Pas és un referent de la música reivindicativa feta des del País Valencià per a tot el territori.

El seu darrer disc ‘Coratge’ és el setè treball d’estudi després de títols tan celebrats com ‘Benvinguts al Paradís’, ‘La flama’ o ‘Terra’. Els seus treballs combinen el hardcore, punk, ska o rock amb elements de la música tradicional valenciana i el so inconfusible de la dolçaina, i han esdevingut himnes generacionals per a molts joves dels territoris de parla catalana.

Comparteix

Icona de pantalla completa