Diari La Veu del País Valencià
Bonig reclama a Puig i Oltra que exigisquen a Sánchez el mateix que a Rajoy

La Presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha exigit que el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, reclamen al nou president del govern espanyol, Pedro Sánchez, el mateix que demanaven al ja expresident Mariano Rajoy.

La líder dels popularts ha fet aquestes declaracions durant l’acte ‘En primer persona’, celebrat aquest dissabte a la Pobla de Vallbona (Camp de Túria).

Bonig ha demanat lleialtat a Sánchez amb el País Valencià. “Quan es va aprovar el pressupost fa quinze dies, em van dir de tot i que ens conformàvem amb qualsevol cosa. Espere que ara Puig i Oltra reconeguen que els pressupostos eren bons o que comencen a reclamar-li ja al senyor Sánchez allò que recriminaven al senyor Rajoy”, ha manifestat Bonig.

“En aquest període hem reconegut errors, coses que s’han fet malament i gent que no ha estat a l’altura, però no demanarem perdó per ser del PP. Estem orgullosos del ser del PP i treballarem per la nostra terra, València, i pel nostre país, que és Espanya, la millor nació, feta pels 45 milions d’espanyols; ací estarà el PP defensant-la sempre”, ha afegit la també portaveu del PPCV.

Bonig ha agraït a Rajoy en nom de tot el PPCV el treball realitzat aquestos anys, que, segons la popular, ha millorat el país que va rebre. “Els espanyols volem saber quins són aquestos pactes secrets que el senyor Sánchez no va dir ni va explicar però sí que va pactar. El PP ha defés sempre la unitat d’Espanya i els espanyols”, ha indicat Bonig.

Ha volgut enviar un missatge a Sánchez: “El PP no es rendeix mai. Hui comença la reconquesta, amb més llibertat i tornant als nostres principis i a la nostra essència que, de vegades, oblidem de tant de gestionar i pactar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa